Laserska epilacija intimne regije – Kako da zauvek zaboravite na bolnu “brazilku”?

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2021, 07:24

Laserska epilacija intimne regije – Kako da zauvek zaboravite na bolnu “brazilku”?

Laserska epilacija intimne regije procedura je koja se već dugo smatra uobičajenim estetskim i higijenskim postupkom.
Foto: Shutterstock
Iako su mnoge pripadnice lepšeg pola bile skeptične kada je u pitanju trajno uklanjanje dlačica u bikini zoni, ubrzo su shvatile da je to najbrža i najefikasnija metoda da se jednom zauvek reše bolnih depilacija.
Čest izbor u pripremi za leto je i brijač, međutim, zbog neizbežnih problema, poput uraslih dlaka i bržeg rasta, sve više >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << žena razmišlja o laserskoj epilaciji intimne regije.
Laserska epilacija intimne regije vs Brazilska depilacija
Pre nego što je laserska epilacija intimne regije stekla popularnost, dame su se uglavnom odlučivale za vosak ili šećernu pastu. Brze tretmane i dobre rezultate kvarila je činjenica da nakon 2-3 nedelje ponovo morate prolaziti kroz to bolno iskustvo.
Svi smo upoznati sa tim da je uklanjanje dlačica voskom prilično bolno, a za nežnu i osetljivu kožu na intimnim delovima ovo može biti prava noćna mora.
Iako su mnoge žene spremne na žrtve na radi lepote, danas to može da se izbegne jer je „retrogradne metode“ poput depilacije i brijača, zamenila laserska epilacija intimne regije.
Klasična laserska epilacija, duboki bikini ili kompletna intimna regija?
Kada kažemo laserska epilacija intimne regije, odnosno bikini zone, mislimo na nekoliko vrsta uklanjanja dlačica u tom području.
Klasična laserska epilacija intimne regije. Uklanjaju se dlačice sa vrha pubisa i unutrašnjeg dela butina. Nakon ove vrste epilacije moći ćete slobodno da nosite kupaći kostim.
Duboki bikini. U ovom slučaju postupak uklanjanja dlaka ne utiče samo na kupaći kostim ili liniju donjeg veša, već se bavi i rešavanjem neželjenih dlačica na celom pubisu i stidnim usnama.
Kompletna intimna regija. Ovaj tretman uključuje potpuno uklanjanje dlaka na svim intimnim mestima. Dakle, radi se o kompletnom uklanjanju neželjenih dlačica sa pubisa, prepona, ali i u predelu zadnjice.
Foto: Rea Medika
Da li je laserska epilacija intimne regije bolna?
U odnosu na vosak i šećernu pastu, trajno uklanjanje dlačica laserom je bezbolno, i to zahvaljujući savremenim uređajima koji deluju veoma delikatno, imaju posebne tehnike hlađenja i čine procedure komfornom.
Među njima je svakako najbolji Alma Soprano Titanium uređaj, kojim tim iz Poliklinike Rea Medika svakodnevno usrećuje svoje pacijente i pomaže im da se reše neželjenih dlačica brzo i efikasno.
Kakav efekat očekivati od trajnog uklanjanja dlačica u bikini zoni?
Dugotrajan efekat
Delikatna koža nežna na dodir
Bez iritacije na osetljivoj koži
Nema uraslih dlaka (česta pojava kod onih koji koriste brijač i epilator).
Foto: Shutterstock
Laserska epilacija intimne regije – koliko tretmana je potrebno?
Za ovu vrstu uklanjanja dlačica često je potrebno više tretmana jer je područje koje se tretira veliko. Može se obaviti 6-8 procedura, a tačan broj određuje stručno lice.
Uglavnom, broj tretmana kod muškaraca obično je veći usled genetskih karakteristika i količine dlaka, kojima je priroda mnogo više nagradila jači pol. Često je dovoljno 7-10 tretmana.
Kada uklanjanje dlačica laserom nije moguće?
Laserska epilacija bikini zone ne može da se izvodi:
u toku trudnoće i dojenja
ako osoba ima neko onkološko oboljenje
ili problem sa koagulacijom krvi.
Lasersku epilaciju možete obaviti u Poliklinici Rea Medika gde vas čeka stručno osoblje sa inovativnim i novim metodama koje su hit u svetu.



The post Laserska epilacija intimne regije – Kako da zauvek zaboravite na bolnu “brazilku”? appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.