Larisa Rikelme zvezda karnevala

Izvor: S media, 06.Mar.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Larisa Rikelme zvezda karnevala

Vatrena navijačica reprezentacije Paragvaja, Larisa Rikelme, koja je slavu stekla zahvaljujući bujnom poprsju i mobilnom telefonu, igrala je sa plesačima sambe, na drugoj noći karnevala u Sao Paolu.

Najpopularnija navijačica Mundijala u Južnoj Africi, Paragvajka Larisa Rikelme, poznata po bujnim grudima u kojima je "držala" telefon tokom navijanja za svoj omiljeni tim, nastupila je na drugoj noći poznatog brazilskog karnevala u Sao Paolu, sa zgodnim plesačima iz plesne škole >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Unidos de Vila Maria", koji su bili obučeni kao fudbaleri.

Larisa Rikelme se skida kao na traci

Larisa je poznata i po tome što je obećala da će gola trčati ulicama Asunsiona (glavnog grada Paragvaja), ukoliko reprezentacija uspe da prođe u polufinale.

Uprkos porazu od Španije, Larisa, inače paragvajski top model, pozirala je gola za magazin "Diario Popular".

Karneval u Sao Paolu koji poseti po nekoliko miliona posetilaca iz čitavog sveta, počeo je 5. marta, a trajaće do 12. marta. na Sambadromu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.