Lana del Rej u komšiluku!

Izvor: Mondo, 13.Mar.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lana del Rej u "komšiluku"!

Ako volite ovu pevačicu, evo gde ćete moći da je čujete ovog leta!

Pop zvezda Lana del Rej poslednja je zvezda koja će ovog leta nastupiti na Sziget festivalu.

Organizatori su upravo saopštili da će ova pevačica biti jedna od više od stotinu zvezda koje će pevati ovog leta u Mađarskoj.

Među njima su Kendrik Lamar, Gorillaz, Arctic Monkeys, Dua Lipa, Mumford&Sons i mnogi drugi.

Sziget ima 50 bina, okuplja više od 450.000 ljubitelja dobrog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << provoda i prošle godine je osvojio festivalsku nagradu za najbolji "line-up" godine.

Dnevne ulaznice koštaju od 70 evra, a moguće je kupiti i karte za tri, pet ili sedam dana. Sziget će ove godine biti održan od 8. do 15. avgusta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lana Del Rey novo ime Sziget festivala

Izvor: BalkanRock.com, 13.Mar.2018

Organizatori Sziget festivala, nakon već najvljenih Kendrick Lamara, Arctic Monkeys i Gorillaz, objavili su novu turu izvođača koji će ovog avgusta pohoditi mađarsku prestonicu, a svakako najzvučnije ime jeste Lana Del Rey...Sedmodnevni festival, koji se održva u Budimpešti, ove godine imaće...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.