Lalatović u domaćoj seriji!

Izvor: Mondo, 28.Mar.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović u domaćoj seriji!

Trener Radničkog na malom ekranu!

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović debitovao je u seriji "Pet", koju gledamo svake subote na Radio-televiziji Srbije.

Lalatović je igrao trenera, koji u jednoj sceni zatiče svog fudbalera u restoranu, a partnerka mu je bila Vanja Milačić.

SVE o seriji "Pet" (FOTO)

"Reditelj Balša Đogo me je pozvao i pitao jesam li zainteresovan da pomognem. Naravno, bila mi je čast i zadovoljstvo. Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam tremu, ali pozitivnu, u životu sportiste mnogo je stresnih situacija. Nismo mnogo puta ponavljali scenu, jedno četiri, do pet puta. Glumci su bili sjajni, opustili su me, naročito Vanja Milačić sa kojom sam radio scenu," rekao je Lalatović za "Kurir".

Serija "Pet" prati pet drugarica iz detinjstva, koje se kao odrasle žene zatiču u sukobu kriminalnih klanova. Njihove avanture možete gledati subotom od 20 časova na RTS-u.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.