Lalatović: Zategnuti smo za Čuku

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Zategnuti smo za Čuku

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je predstojeći meč protiv Čukaričkog možda i najteža utakmica za njegovu ekipu od početka sezone. Fudbaleri Vojvodine u petak gostuju ekipi Čukaričkog u utakmici 12. kola Super lige Srbije.
Kvota u MaxBetu na trijumf Šruzberija protiv Linkolna je 3.05.
Vojvodina je trenutno druga na tabeli sa 25 bodova, koliko ima i trećeplasirani Čukarički, ali iz utakmice manje.
U Čukaričkom sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << proveo godinu i po dana i mogu slobodno da kažem da je to jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, predvodjen čovekom koji uvek ispunjava sve želje igrača i zato su oni tamo prezadovoljni. Medjutim, isti takav slučaj je i u Vojvodini, gde Vojislav Gajić nama obezbeđuje sve ono što nam je potrebno za kvalitetan i nesmetan rad – rekao je Lalatović i dodao:
Atmosfera u našim redovima je odlična, na treningu se čuje galama i igrači odlično treniraju.
Lalatović na predstojećem meču zbog kartona neće moći da računa samo na Mladena Devetka, dok su svi ostali fudbaleri spremni i u konkurenciji za tim. Na poziciji levog beka, Devetka će najverovatnije zameniti Nemanja Vučić.
Mislim da će u Beogradu biti jedna tvrda i teška utakmica, u kojoj iskustvo ili eventualno neki potez pojedinca mogu da presude. Čukarički ima odličan tim, a posebno bih izdvojio Bogosavca, koga poznajem lično i koji je, po mom mišljenju, više puta pokazao da je najbolji levi bek u Srbiji. Bez obzira na to, ići ćemo na pobedu. Atmosfera u timu je odlična, svi smo ‘zategnuti’ i jedva čekamo da utakmica počne – rekao je Vučić.


The post Lalatović: Zategnuti smo za Čuku appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine gostuju Čukaričkom, Lalatović smatra da ih čeka možda i najteža utakmica sezone

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019

Fudbaleri Vojvodine gostuju u petak, 17. oktobra, ekipi Čukaričkog u Beograd, u 12. kolu Superlige Srbije...Fudbalska javnost očekuje veoma zanimljiv meč, jer se radi o ekipama koje se nalaze na vrhu tabele, imaju isti broj bodova, ali crveno-beli imaju znatno bolju gol razliku. I Voša i Čukarički,...

Nastavak na Radio 021...

CRNO-BELI GOSTUJU MORNARU Pavićević pred Partizan: Očekuje nas košarkaški spektakl

Izvor: Kurir, 18.Okt.2019, 11:52

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da će njegova ekipa uraditi sve da predstojeći meč protiv Partizana bude spektakl i naveo da očekuje da će utakmica biti neizvesna, na jedan šut.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.