Laka objavio novi singl Gasovi

Izvor: Blic, 26.Nov.2013, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laka objavio novi singl "Gasovi"

Nakon pauze od godinu dana, popularni Laka je konačno objavio novi singl "Gasovi", za koji je snimio i video spot.

Kao i prethodne, Lakine pesme lepršaju između trenutno aktuelnih političkih tema, preko uvek aktuelne ljubavne i životne filozofije umetnika ukomponovanih u vesele ritmove.

Njegov novi singl se osvrće na (ne)ulazak Bosne i Hercegovine u Evropsku uniju, i zbog čega je to tako.

Produkciju video spota potpisuje agencija "Fabrika" iz Sarajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je režiju radio Salem Kapić-Kantardžić.

Krajem godine Laka će gostovati na velikom koncertu grupe Zabranjeno pušenje, koji se održava 28.12. u Skenderiji u Sarajevu, a već početkom iduće nastupa po klubovima u Nemačkoj

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Laka objavio novi singl "Gasovi"

Izvor: Dzungla.org, 26.Nov.2013

Nakon pauze od godinu dana, popularni Laka je konačno objavio novi singl „Gasovi“, za koji je snimio i video spot.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.