LUNU ZOVU LJULJETA ZBOG SLOBE, JER JU JE LJULJAO PRED KIJOM: Đedović se suočio sa Gagijem i očitao mu lekciju! (

Izvor: Press, 17.Jul.2020, 14:06

'LUNU ZOVU LJULJETA ZBOG SLOBE, JER JU JE LJULJAO PRED KIJOM': Đedović se suočio sa Gagijem i očitao mu lekciju! (

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani, koje je ugostio voditelj Milan Milošević.
foto:pink
Naredna gledateljka Marija iz Beograda imala je pitanje za Gagija, a pre toga se obratila Jovani.
Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ti si moja slatkica koju ja pratim odavno, družile >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << smo se jedno veče, bile smo u lepom društvu, i kada si ljuta, i kada nisi ljuta, ti si slatka! I ovako lepo izgledaš. Đedoviću, kažite mi kako vi zovete Lunu i zašto? - upitala je gledateljka. Ljuljeta je nadimak iz prve sezone. Tu nema drugog prostora, produkcija bi reagovala. Ljuljeta su je nazvala nakon što je Sloba nju ljuljao pred Kijom, pa kad je rekla: ,,Sv*ši pa ćeš opet". Ja sam vam objasnio zašto je to. Ja mislim da njega to vređa, to njegovo pravo ime - odgovorio je Đedović. Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene zoveš Gazmen samo kada si ljut. Kao i Anabela, samo kada je ljuta, ja osetim kao da hoću da me zovu Gazmen, jer hoće da me povrede, ljudi su gledali Zadrugu i znaju zašto me zoveš Gazmen ili Gagi i kada - ubacio se Gagi. Ali njeno ime je Luna, kao što i Gagija zovete Gazmen i na način na koji ga zovete. Ja sam gledala kritike koje ste Vi govorili, sve do tih stvari, idete đonom na ljude -dodala je gledateljka. Matora, Gagi i Đedović nastavili su da polemišu oko denserovog učešća u Zadruzi, govoreći o razlozima i razgovoru sa njegovom ćerkom Lunom Đogani pred sam ulazak o čemu je već pričao za crnim stolom.
Moja Luna mi ne bi dozvolial da uđem u Zadrugu, da nije videla promenu na meni, ona kada mi je dala zeleno svetlo to je to - tvrdio je Gagi. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.