LUNA U CENTRU SKANDALA ZBOG INTIMNIH FOTOGRAFIJA Pobesnela: Vidimo se na sudu, miševi!

Izvor: Press, 05.Avg.2020, 13:57

LUNA U CENTRU SKANDALA ZBOG INTIMNIH FOTOGRAFIJA Pobesnela: "Vidimo se na sudu, miševi!"

Luna Đogani našla se u centru skandala kada su na društvenim mrežama osvanule intimne fotografije, za koje su pojedini korisnici tvrdili da pripadaju njoj.
Foto:Blic
.
Foto: screenshot
Luna
Na fotografijama se navodno, kako pojedini tvrde, nalazi golišava Luna u provokativnim pozama, a pobednica "Zadruge 2" sada se oglasila ovim povodom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Ona je navela da je u pitanju fotomontaža, te da će tužiti sve koji su je na ovaj način ugrozili.
Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Luna Đogani
- Kod Lune više nema opraštanja, sve što budete kačili - montaže, nameštaljke i bilo šta što mene ugrožava, idete na sud, pa se tamo za*****ajte. Vidimo se na sudu, miševi - napisala je Luna na Instagramu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.