Izvor: Press, 16.Jan.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA SE UVUKLA MARKU U POSTELJU! Vrelim poljupcima doveli atmosferu u spavaćoj sobi do usijanja! (VIDEO)

Strast se osećala u vazduhu.
Nakon strastvene masaže, Luna Đogani Marko Miljković legli su da spavaju. Pošto su ozvaničili svoju vezu, novopečeni par se ne odvaja, a kao i prethodne noći, i ovoga puta su delili postelju.



Modna blogerka odlučila je da se prebaci kod svog novog dečka u krevet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali to nije sve. Pošto su se pokrili, u jednom trenutku doneli su odluku da podele jorgan, pa se Luna uvukla ispod Miljkovićevog pokrivača.




Autor: TvPink


PROČITAJTE JOŠ: STRASTI PRŠTALE NA SVE STRANE: Luna i Marko se osamili u spavaćoj sobi, MILJKOVIĆEVE RUKE ZAVRŠILE NA NJENOJ ZADNJICI! (VIDEO)



Strast između njih dvoje osećala se u vazduhu, pa su pokreti ispod jorgana bili veoma zanimljivi. Razmenjivali su nežnosti, a zatim i zaspali, tako što je Marko češkao i mazio svoju devojku.




Autor: TvPink


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.