LUNA OSTALA BEZ NAJBOLJEG DRUGA! Otpratio je sa Instagrama, neće više da čuje za nju! NJENE LAŽI SU DOVELE DO OVOG POTEZA!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020, 12:38

LUNA OSTALA BEZ NAJBOLJEG DRUGA! Otpratio je sa Instagrama, neće više da čuje za nju! NJENE LAŽI SU DOVELE DO OVOG POTEZA!

Dosta mu je svega!
Luna Đogani se ovih dana pošto-poto trudi da se opravda zbog brojnih laži usled kojih joj je Marko Miljković okrenuo leđa, nakon što je saznao da se viđala sa Gastozom i raskrinkao je pred svima u “Zadruzi”. Usled svoje nemoći, Luna je u sopstveni problem uvukla i brojne nedužne ljude iz svog okruženja, između kojih je i frizer Ilija Pečenica, njen najbolji prijatelj.
On joj je to opasno zamerio.
Da je veoma ljut na svoju nekadašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prijateljicu, pokazuje i činjenica da je Ilija otpratio Lunu sa Instagrama.
Da li će Luna uspeti da povrati poštovanje i prijateljstvo koje je imala sa njim, ostaje da vidimo.
The post LUNA OSTALA BEZ NAJBOLJEG DRUGA! Otpratio je sa Instagrama, neće više da čuje za nju! NJENE LAŽI SU DOVELE DO OVOG POTEZA! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.