Izvor: Blic, 23.Nov.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKSUZNO ZDANJE Snimili smo kuću koju Veljko Ražnatović dobija u miraz, a izgleda fenomenalno (VIDEO)

Glamurozna svadba na kojoj će Veljko Ražnatović oženiti Bogdanu Rodić održaće se sutra u Beogradu, a svemu će prethoditi dolazak Ražnatovića u Bogdanin rodni Titel, gde će mladoženja gađati jabuku, "kupiti mladu" i ispoštovati sve duge običaje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDNO IH POVEZUJE Pogledajte samo koliko je dekoracija ispred kuće Ražnatovića RASKOŠNA, a kako sve to izgleda u Titelu (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2019, 11:43

Titel je spreman za "kupovinu mlade" Bogdane Rodić koja je jutros izašla iz kuće Ražnatovića i iz Beograda se uputila u svoje rodno mesto odakle će je, po srpskim običajima, "kupiti" mladoženja Veljko Ražnatović.

Nastavak na Blic...

PRVA CECINA FOTOGRAFIJA Svi su mislili da će u Titel ići skupocenim automobilom, ali DESIO SE PREOKRET (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Ceca Ražnatović upravo je izašla iz porodičnog doma na Dedinju i zajedno sa ćerkom Anastasijom Ražnatović i mladoženjom Veljkom, ali i svatovima se uputila ka Titelu gde će Veljko Ražnatović pucati u jabuku, "kupiti mladu" i ispoštovati sve običaje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.