Izvor: Blic, 01.Dec.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKA JOVIĆ I SOFIJA MILOŠEVIĆ RASKINULI VEZU Čuveni fudbaler POTVRDIO da više ne ljubi atraktivnu manekenku

Poznati sportista Luka Jović letos je uplovio u romansu sa manekenkom Sofijom Milošević, međutim njihova veza je nakon samo nekoliko meseci doživela krah.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ LJUBAVI SA SOFIJOM! Evo šta Luka Jović kaže posle raskida sa manekenkom (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Dec.2019, 09:49

Srpski fudbaler i as Real Madrida Luka Jović letos je uplovio u romansu sa manekenkom Sofijom Milošević, međutim njihova veza je nakon samo nekoliko meseci doživela krah.

Nastavak na Kurir...

Luka Jović i Sofija Milošević više nisu zajedno: Čuveni fudbaler potvrdio raskid

Izvor: Story, 02.Dec.2019

Dvomesečna veza manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića navono je već neko vreme bila u krizi a sada je dobila epilog. Fudbaler je Sofiji navodno zamerio što je u medijima pričala o njihovoj vezi a kako pišu domaći mediji, prvi problem nastao je kada je Luka navodno obnovio kontakt...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.