LUDOVANJE Kampaco se uhvatio za deo tela kojim je pobedio Srbiju (FOTO+VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDOVANJE Kampaco se uhvatio za deo tela kojim je pobedio Srbiju (FOTO+VIDEO)

Veliko slavlje košarkaša Argentine posle plasmana u polufinale. Kako i da ne bude. Letele su kante u svlačionici, pevala se pesma. Ludovalo se, savladana je Srbija, lakše nego što su mislili (97:87).
Kvota naše kladionice na pobedu Australije u meču sa Češkom je 1.20.
Za Luisa Skolu, i danas neverovatnog centra koji ima punih 39 godina, ovo kao da je bila rutina. U svlačionicu je ušao potpuno mirno, uz osmeh.
Za njim je išao Fakundo Kampaco. Ima 28 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << strastvenije u odnosu na Skolu doživeo je ovaj trijumf. Bio je ubedljivo najbolji igrač na terenu. Kada je kamera počela da ga snima, uhvatio se za međunožje. Kao da je hteo da kaže šta je potrebno da se pobedi Srbija…

hshshs
#FIBAWC2019
🇦🇷🎉 La fiesta del vestuario de Argentina después de clasificar a semifinales
📹 @cabboficial pic.twitter.com/p1IhphiU3U
— Diario Olé (@DiarioOle) September 10, 2019


The post LUDOVANJE Kampaco se uhvatio za deo tela kojim je pobedio Srbiju (FOTO+VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.