LUDILO: Odsekla deo kože, pa će da ga spali!

Izvor: Mondo, 23.Dec.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO: Odsekla deo kože, pa će da ga spali!

Sve samo da bi se otarasila uspomene na bivšeg muža...

Kao da nije dovoljno jezivo što je isekla komad kože s rebara, a onda imala kopče na tom mestu, pevačica Mel B (Melani Braun) je odlučila da "ceremonijalno" taj komad sebe spali!

Na tetovaži pevačice koja je optužila bivšeg za nasilje u porodici, a on nju ucenjivao seksi klipoviama, pisalo je "Stivene, dok nas smrt ne rastavi u mom si srcu".

Smrt nije rastavila, ali skalpel jeste, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mel ni to nije dovoljno...

Nekadašnja "Spajsica" će navodno spaliti taj deo odsečene kože kako bi se teatralno zauvek otarasila uspomene na bivšeg muža. Druga varijanta koja je u opticaju je da ne obavi spaljivanje, već da se odveze na pučinu i baci parče sopstvenog tela u more kako bi se "ribe gostile".

Pao dogovor - ja tebi lovu, ti meni snimke!

"Želela sam da uklonim ovu tetovažu kako bih pomogla sebi da zatvorim poglavlje jednog toksičnog odnosa. Iako sam napravila korake da uklonim Stivenovo ime sa svog tela, porodično nasilje će zauvek ostati sa mnom", rekla je ona nedavno za "Mail Online".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.