LEDENA GROBNICA: Došao je ispred vikedice usred zime, a tamo ga je dočekao OVAJ PRIZOR (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENA GROBNICA: Došao je ispred vikedice usred zime, a tamo ga je dočekao OVAJ PRIZOR (FOTO/VIDEO)

Hladno vreme ostavilo je kuću u potpunosti okovanu ledom.

Ova vikendica, koja se nalazi na obali jezera Ontario, slikana je od strane lokalnog fotografa pošto su je naleti vode koju je podigao vetar prekrili u potpunosti.

Kažu da mačke vide zle duhove u kući – evo kako se tada ponašaju!

Fotograf Džon Kucko rekao je da su mnogi na društvenim mrežama odbili da poveruju u autentičnost fotografije.

Šta to radiš, bre? SKANDAL na RTS-u! Voditeljki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IZLETELO ovo - milioni u ŠOKU (VIDEO)

- Zapanjujuće je koliko ih misli da sam pokrio kuću nekom penom ili nečim sličnim. Zato sam objavio i video - kaže Kucko.

On kaže da je pronašao kuću pošto je dobio dojavu od jednog komšije i da je bio "na misiji da pronađe mesto pre izlaska sunca".

Ledena oluja koja je prošle nedelje zahvatila državu Njujork bila je toliko jaka da je ostavila bez struje desetine hiljada ljudi, a kod mnogih je prekid dovoda električne energije potrajao danima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAPANjUJUĆ PRIZOR: Kuća potpuno okovana debelim ledom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2017

Nisu u pitanju specijalni efekti, već oluja koja kao da je iskalila sav svoj bes na jednom objektu FOTOGRAF Ben Kucko napravio je toliko neverovatne fotografije zaleđene kuće, posle nevremena na obali jezera Ontario, da je morao da dokazuje verodostojnost videom.Jaki ledeni vetrovi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.