Izvor: Blic, 30.Mar.2024, 09:39

Kuvarica koja je radila u dvorcu Dragane i Tonija RAZVELA JEZIK Otkrila šta se dešavalo u Beču: "Bili smo zapanjeni, prestala sam da radim za nju"

Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim je u braku provela 24 godine. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, čini se da je istina bila sasvim drugačija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZVEZALA JEZIK: Kuvarica Dragane Mirković je dala otkaz u dvorcu, EVO ŠTA SE dešavalo u domu pevačice i Tonija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2024

Vest o razvodu je svima bila šokantna, ali kako je sama pevačica istakla, njih dvoje nisu funkcionisali poslednje tri godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Čuvala sam im i decu, JEDNU STVAR JE ZAHTEVALA" Isplivali novi detalji iz dvorca Dragane i Tonija u Beču, služavka progovorila: Ono što je pevačica uradila OSTAVLJA BEZ TEKSTA

Izvor: Blic, 31.Mar.2024, 09:18

Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, a sada je služavka koja je radila u njihovom dvorcu u Beču iznela detalje o pevačici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.