Kutlačom odbranila muža od tigra!

Izvor: S media, 15.Feb.2011, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutlačom odbranila muža od tigra!

Hrabra žena spasila je muža, koga je tigar napao dok je lovio u blizini svog doma u Maleziji, tako što je zver udarala kultačom. Razjarena velika mačka napala je Tambuna Dedina dok je lovio veverice nedaleko od svoje kuće.

Tambun je prvo pokušao da se popne na drvo, ali je tigar uspeo da ga dohvati i povuče na tlo.

Adrenalinsko venčanje na Tajlandu! (FOTO)

Njegova pedesetpetogodišnja supruga Hans Besau čula je pozive upomoć, pa je požurila da ga spasi. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tigra je napala "naoružana" samo kutlačom, a nakon nekoliko udaraca po glavi, tigar se uplašio i pobegao.

- Bio sam prestravljen. Tigra sam svom snagom udarao u glavu, ali mi to nije pomoglo. Svojim kandžama bi me usmrtio da moja supruga nije došla da mi pomogne, rekao je Tambun.

Lokalni rendžeri planiraju da pronađu tigra i proteraju ga dublje u džunglu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.