Kupio je obične papuče - tek kad je PAŽLJIVO pročitao šta piše na njima, POLUDEO JE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio je obične papuče - tek kad je PAŽLJIVO pročitao šta piše na njima, POLUDEO JE! (FOTO)

Ko je ovo pravio?

Živimo u potrošačkoj eri koja je izgubila meru. Čak i najskuplje stvari, poput telefona ili televizora prave se tako da se pokvare taman u vreme kada ističe garancija.

Dobro, malo smo predaleko otišli, u ovom slučaju imamo običan par jeftinih, plastičnih papuča. Naravno, kupac bi očekivao da tu ne može da bude neke velike greške.

E, čovek koji je ovu sliku podelio na Internetu, a ona se zatim munjevito proširila po mreži, dokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprotno.

Pogledajte:

Koga vi za**bavate?! pic.twitter.com/eN4kO7Zx29

— babura velika (@BaburaVelika) September 27, 2019

Dakle na papuči koja ide na levu nogu, piše "DESNO", a na drugoj piše "LEVO". Pa, majka mu stara, ako ne znaju "gde je levo", kako uopšte uspevaju da naprave papuče?

A možda je samo u pitanju neki duhoviti radnik, ili radnik kome baš kasni plata...

ŠTA?! OGNJEN U ZADRUZI KAO TAKMIČAR!? Ovim rečima ŠOKIRAO - a tek komentar njegove ŽENE! Ludnica! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.