Krvna grupa određuje za koji POSAO ste predodređeni - možda ste zato promašili profesiju u životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 20:21

Krvna grupa određuje za koji POSAO ste predodređeni - možda ste zato promašili profesiju u životu

Japanci veruju da je baš tako iako nauka negira postojanje bilo kakve veze

Krvna grupa, navodno, može biti vredan izvor informacija, ne samo u vezi s ishranom, zdravljem i rizikom od određenih bolesti, već, navodno i kad je u pitanju psihološki profil osobe.

Japancima krvna grupa predstavlja važan faktor pri odabiru partnera, zapošljavanja i životnog uspeha. Iako ne postoje jasni naučni dokazi koji bi potvrdili te tvrdnje, evo nekih zanimljivosti o krvnoj grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i karakterima ljudi.

Smatra se da su osobe sa krvnom grupom O često energične, ambiciozne, samouverene i društvene. Takođe se veruje da su skloni preuzimanju rizika, a da su dobre vođe i organizatori. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom O uključuju menadžere, preduzetnike, vojnike, sportiste i policajce.

Osobe sa krvnom grupom A su savesne, tačne, uredne, kreativne i osetljive. Takođe se veruje da su dobre u radu sa ljudima, ali mogu da budu preterano stidljive ili anksiozne. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom A uključuju bibliotekare, računovođe, farmaceute, lekare i istraživače.

Osobe sa krvnom grupom B su nezavisne, kreativne, fleksibilne i optimistične. Takođe se veruje da su dobre u rešavanju problema, ali mogu da budu i tvrdoglave i nezainteresovane za mišljenje drugih. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom B uključuju umetnike, novinare, arhitekte, programere i psihologe.

Osobe sa krvnom grupom AB su uravnotežene, pouzdane, inteligentne i taktične. Takođe se veruje da su dobre u pronalaženju kompromisa i rešavanju konflikata, ali da mogu da budu i introvertnije od drugih osoba. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom AB uključuju diplomate, novinare, psihijatre, umetnike i profesore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.