Kristofer Voken unajmio advokata nakon otvaranja istrage o smrti Natali Vud

Izvor: Blic, 19.Nov.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristofer Voken unajmio advokata nakon otvaranja istrage o smrti Natali Vud

Nakon što je policija ponovo otvorila istragu o smrti Natali Vud koja se 1981. godine udavila, Kriistofer Voken koji je zajedno sa njenim mužem bio poslednja osoba koja ju je videla živu, unajmio je advokata.

Natali Vud se udavila nakon što je pala preko ograde jahte na kojoj je bila sa mužem Roberom Vagnerom i Kristoferom Vokenom sa kojim je u to vreme snimala film.

Iako je presuđeno da je u pitanju bio nesrećan slučaj, istraga je ponovo otvorena nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija u Los Anđelesu došla do novih saznanja.

U jednoj od retkih izjava o smrti glumice koja je ostala upamćena po ulozi u filmu "Sjaj u travi", Voken je rekao da niko nikada neće saznati šta se tačno dogodilo.

- Bila je sama tada, nikada nećemo moći sa sigurnošću da znamo šta se desilo. Otišla je u krevet pre mene i Roberta, a njena soba se nalazila na drugom kraju broda. Smetala joj je buka koju je pravio čamac za spasavanje koji je stalno lupkao u jahtu i mislim da je otišla da ga pomeri. Bilo je vrlo klizavo. Inače, rekla mi je da ne ume da pliva i pretpostavljam da je već bila u polusnu kada je izašla iz sobe - rekao je Voken.

Jedan od razloga za novo pokretanje istrage je to što je kapetan njihovog broda tek posle 30 godina policiji rekao da muž Natali Portman nije pridavao veliki značaj njenom nestanku i da je prošlo nekolkiko sati pre nego što su obavetsili policiju i počeli da je traže. On je dodao i da se par žestoko svađao te večeri.

I sestra preminule glumice Lane Vud krivi Roberta Vagnera za njenu smrt, tvrdeći kako se ona nikada ne približavala ogradi jer je imala veliki strah od vode, i nije umela da pliva. Navodno, Vagner je rekao kako je "treba ostaviti u vodi da nauči lekciju".

Inače, nesrećnom slučaju je prethodila i rasprava Vokena i Roberat Vagnera sa kojim je Natali imala dva braka. Najpre su se venčali 1957. godine. Taj brak je potrajao šest godina. Ponovo su stali pred matičata 1972. i ostali su zajedno sve do njene smrti. Umrla je u 43. godini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.