Krisi je jedna od najlepših žena: a ovako izgleda njena sestra koja se vešto krila

Izvor: Press, 31.Maj.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krisi je jedna od najlepših žena: a ovako izgleda njena sestra koja se vešto krila

Lepa i duhovita Krisi Tajgen objavila je na Instagramu footgrafiju svoje naslednice Lune Simone i sestre Tine koja lepotom može da parira poznatoj manekenki.
foto: zena.blic.rs
Luna je na ovoj slici glavna zvezda, da se ne zavaramo, ali dovoljno pogleda krade i Tina. Lepota je očigledno zaštitni znak u porodici Krisi Tajgen.

Tina je starija od Krisi, njih dve su veoma bliske, a trka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko toga ko će prvi zagrliti Lunu uvek je napeta, jer je devojčica, kao i sva deca, neodoljiva.

Oduševila je nedavno mnoge na Instagramu kada je u maminom krilu slušala i gledala tatin koncert. Džon Ledžend je briljirao na bini, a ćerkica ga je posmatrala sa punom pažnjom.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.