Kriminalac je ušao sa puškom i naredio svima da legnu na pod - posmatrajte ovog tipa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriminalac je ušao sa puškom i naredio svima da legnu na pod - posmatrajte ovog tipa! (VIDEO)

Hrabar, lud?

Sasvim je normalno da se čovek uplaši kada u njega upere oružje, ali očigledno ima i drugačijih primera.

Pljačka jednog bara u američkom gradu Sent Luis pokazala je neverovatnu hrabrost (ili ludost) jednog od gostiju. Kriminalac je ušao sa puškom i naredio svima da legnu na pod, kako bi on opljačkao kasu. Svi su poslušali, osim čoveka koji je sedeo za šankom. On je nastavio da sedi i surfa na svom mobilnom telefonu, a zatim je ležerno zapalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cigaru.

Lopov očigledno nije znao kako da reaguje sa njim. Kada je pokupio novac, izašao je napolje. Komentatori su primetili da puška nema šaržer, ali pitanje je da li je čovek to primetio, pre nego što je odbio da posluša lopova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.