Krije mlađeg frajera?

Izvor: Mondo, 16.Sep.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krije mlađeg frajera?

Domaća štampa prenosi da je voditeljka opet zaljubljena, i to u mlađeg muškarca.

Voditeljka Snežana Dakić (48) uživa u novoj ljubavi sa mlađim frajerom čiji identitet još uvek ne želi da otkrije javnosti, prenosi "Alo".

Dakićeva je kratko rekla sledeće.

"Verujte da u svakom trenutku mogu sa sobom da povedem ne jednog, već dva frajera, ali mi to ne pada na pamet. To je još u nekoj ranoj fazi, i nije za medije," rekla je ona tom listu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Alo" piše da je reč o dosta mlađem muškarcu, ali još  uvek nije poznato ko je on.

Dakićeva je ranije bila u braku sa Vladimirom Mikićem, sa kojim ima kćerku Lauru. Razveli su se pre skoro pet godina, a Mikić se prošle godine ponovo oženio.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krije mlađeg frajera?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2018

Domaća štampa prenosi da je voditeljka opet zaljubljena, i to u mlađeg muškarca...Voditeljka Snežana Dakić (48) uživa u novoj ljubavi sa mlađim frajerom čiji identitet još uvek ne želi da otkrije javnosti...- Verujte da u svakom trenutku mogu sa sobom da povedem ne jednog, već dva frajera,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.