Krije buran život, a muž je ostavio zbog ovoga!

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krije buran život, a muž je ostavio zbog ovoga!

Naime, koncept te emisije je takav da učesnici traže svoju srodnu dušu i da staju pred oltar sa osobom koju imaju prilike da upoznaju tek pri kraju emisije, da bi potom odlučili da li ih prvi utisak navodi da stanu na “ludi kamen”.
Marina je bila najzapaženija učesnica “Braka na neviđeno” i proslavila se svojom izjavom: “Ja sam učinila čuda, ja sam majka šestoro dece. Meni treba jak muškarac, da me nadmudri, da me produhovi, da me prestigne, da bude moj kralj”.
Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << njene rečenice mesecima se dele na društvenim mrežama i donele su Marini popularnost. Čak se na Jutjubu pojavila pesma koja je zapravo remiks njene duhovite izjave, a broji višemilionske preglede.
TV Pink/printscreen
Inače, Marina Dančo ima 42 godine. Ima šestoro dece, a prvi put se ostvarila kako majka kada je imala 19 godina. Sa ocem svoje dece više nije u braku. Njih dvoje su u korektnim odnosima i razišli su se mirnim putem, jer je on našao drugu ženu, a ona je to prihvatila.
Trenutno čeka sedmo dete, trudna je ušla u rijaliti program “Zadruga” gde će se, kako se spekuliše i poroditi, a termin za porođaj joj je 19. decembra, na Svetog Nikolu.

The post Krije buran život, a muž je ostavio zbog ovoga! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TRUDNICA HOĆE S*KS U ZADRUZI? Majka šestoro dece, čeka SEDMO! Porodiće se pred KAMERAMA - biće HAOS?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019

Otkrila detalje!..Čuvena rečenica "Ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac, da me nadmudri, da me produhovi" postala je glavni hit na društvenim mrežama, a Marina Dančo, koja se proslavila učešćem u emisiji "Brak na neviđeno" prava je atrakcija...Popularnost koju je vrlo brzo stekla,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.