Kremansko proročanstvo najavljuje poskupljenje u DIS-u

Izvor: Njuz.net, 15.Nov.2012, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremansko proročanstvo najavljuje poskupljenje u DIS-u

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Naš sagovornik je podsetio da je Kremansko proročanstvo do sada sve pogodilo


KREMNA 15. novembar 2012, (Njuz) – Najveći živi tumač Kremanskog proročanstva Stefan Panić, obavestio je javnost da bi, po predviđanjima Mitra Tarabića iz 19. veka, u DIS marketima uskoro moglo da dođe do poskupljenja.
Da podsetimo, upravo je Panić, tumačeći drevne zapise koje su nam ostavili Mitar i Miloš Tarabić otkrio i javnosti obznanio pojavu DIS-a na našem tržištu, tako da bi njegovu najavu poskupljenja u ovom trgovinskom lancu trebalo ozbiljno shvatiti.
- Godinama tumačim Kremansko proročanstvo i nikad mi se nije desilo da pogrešim. Predvideo sam kišu u novembru prošle godine, najavio promenu kursa evra, pa i pojavu DIS-a. Pre nekoliko dana sam ponovno iščitavajući Kremansko proročanstvo otkrio da su Tarabići najavili skoro poskupljenje u prodavnicama ovog trgovinskog lanca. Kao i uvek do sad o tome sam obavestio javnost koja ima pravo da zna ovakve stvari – izjavio je Panić za Njuz – Na insistiranje DIS-ovog menadžmenta opet sam analizirao tekst Proročanstva i potvrdio im da se u njemu misli baš na DIS, a ne na neki drugi trgovinski lanac, kao što su oni ponadali.
Panić je izjavio da se u ovoj mističnoj knjizi mogu naći odgovori vezani za budućnost Srbije, pa čak i rezultati italijanske i engleske lige.  Naš sagovornik nije hteo da otkrije sve detalje, jer smatra da to ne bi bilo etički, ali je samo pred kraj razgovora pitao da li možda imamo 1.000 dinara da mu pozajmimo da odigra na Brešu.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.