Kraljica lapsusa opet udara! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica lapsusa opet udara! (VIDEO)

Podsetite se svih najboljih lapsusa pevačice na jednom mestu

  Pevačica Tanja Savić prikladno je prozvana "kraljica lapsusa", a kao takva je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića "Ami G Show" gde je voditelj odlučio da se svi podsetimo njenih "bisera".

Tanja ga je preklinjala da ne pokazuje, posebno ne neke koje je "bupnula" na početku karijere, ali molbe nisu vredele...

Podsetili smo se kako je rekla da joj se "dogodio incest sa šiškama", da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "novinaru kleču" i mole da im da intervju, a vokabular je po njoj "vokabulator".

"Pevala sam pod šatorima, na livadi, u kamionu..."

I kao da nije bilo dovoljno loše što je sve već to izrečeno, pevačica je pokušala da se opravda...

"Nisam se pojavljivala u emisijama dugo, imala sam tremu i bila pod stresom. A, ovo za incest, to sam i htela da kažem, nekako su mi šiške bile tako..."



Izvor: YouTube

Tanja je objavila i najnoviju pesmu pod nazivom "Oči boje viskija":



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.