Kraj Vikinga!

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj "Vikinga"!

Ali za jednog od likova, potpuno novi početak? Evo šta kaže ekipa serije!

Autori hit serije "Vikinzi" potvrdili su da će sledeća, šesta sezona biti i poslednja.

Ali, glavni kreativac serije Majkl Herst ne isključuje mogućnost spin-of serije, koja bi odvojeno pratila dalje (ili prošle) avanture nekog od već postojećih likova.

Publika je odlično prihvatila spin-of epizodu posvećenu samo Bjornu, pa se Herst nada da bi dobar scenario i odabir lika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojem je publika naklonjena učinili i novu seriju jednako popularnom.

Za sada još uvek zvanično poslednja, šesta sezona biće emitovana krajem ove godine. "Šuškanje" o završetku serije počelo je zbog slike na Instagramu koju je postavila Džordžija Herst (Torvi), na kojoj se ekipa grupno oprašta na setu.

View this post on Instagram

I love you all so much.

A post shared by Georgia Hirst (@geehirst) on Nov 16, 2018 at 9:25am PST

Trenutno gledamo drugi deo pete sezone "Vikinga", koji će se završiti 30. januara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.