Kosta pomaže tati

Izvor: Blic, 04.Dec.2015, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta pomaže tati

Sreća i beskrajna ljubav. Naš trenutak - napisao je pevač na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Jovanom i sinom Kostom.

Fotografija je nastala u studiju gde Željko provodi najveći deo svoga dana, jer se sprema za koncert u Areni, 11. decembra.

Kosta i Jovana su gotovo svakodnevno u studiju sa tatom, jer Željku zajednički trenuci sa porodicom mnogo znače. Jovana, koja vodi Jutarnji program, čim završi posao, sa sinom ide u šetnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svrati do Željkovog studija kako bi tati malo pomogli u poslu.

Da njemu to mnogo znači pokazao je i fotografijom koju je objavio na Instagramu.

- Svaki sekund sa Kostom je avantura. Stalno ima neke nove reči koje ponosno ponavlja. Kao i svim roditeljima, znači mi svaka sekunda sa njim - kaže Željko za „Blic“.

A na fotografiji je Jovana potpuno bez šminke, pa su stigli i komentari da ona sjajno izgleda i kada nije našminkana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.