Konačno svadba košarkaša i misice!

Izvor: Mondo, 27.Maj.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno svadba košarkaša i misice!

Crkveno venčanje i veliko slavlje Ivana Paunića i Milice Jelić, iz trećeg pokušaja!

Košarkaš Ivan Paunići i bivša Mis Srbije Milica Jelić venčali su se "na brzaka" pre tri godine, društvo su im pravili samo kumovi, a sada će prirediti crkveno venčanje i veliko slavlje.

"Građansko venčanje obavili smo u junu 2016, tada sam igrao u Španiji i Milica, kao moja verenica, nije mogla da dobije boravišnu vizu. U tom trenutku nismo mogli da ostvarimo želju o >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << velikom venčanju, ali sada će nam se ona napokon ostvariti," rekao je Paunić za "Gloriju".

Par je pre 16 meseci dobio sina Luku, koji će biti na venčanju i "sigurno trčkarati naokolo", jer je tek prohodao, a očekuju se brojne zvanice iz javnog života i sveta sporta.

Crkveno venčanje, koje su toliko želeli, biće iz trećeg pokušaja. Kada su ga prvi put planirali, dogodila se tragedija - Miličina majka je preminula, dok je manekenka bila u osmom mesecu trudnoće. Kada su sledeći put pomislili da izgovore sudbonosno "da", Ivan je doživeo povredu kolena od koje se jedva oporavio.

Paunić, koji se nedavno vratio iz Irana gde je za jedan klub igrao nekoliko utakmica u plej-ofu, nada se pozivu selektora za reprezentaciju koja će igrati na Svetskom prvenstvu.

Do tada, par privodi kraju pripreme za venčanje koje je zakazano za 23. jun u Hramu svetog Save, a zatim slavlje u jednom beogradskom hotelu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.