Kompilacija rariteta grupe AC/DC

Izvor: Blic, Beta, 29.Sep.2009, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompilacija rariteta grupe AC/DC

Australijski rok sastav "AC/DC" najavio je kompilaciju "Backtracks" sa koncertnim i studijskim raritetima nastalim tokom 36-godišnje karijere te grupe.



Standardno i luksuzno izdanje kolekcije biće pušteni u prodaju 10. novembra. Luksuzno izdanje će biti upakovano u pravo pojačalo za gitaru, a pratiće ga knjiga, autentični predmeti grupe, trzalica za gitaru i replika tetovaže pokojnog pevača Bona Skota koji je umro 1980. godine.

Standardno izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sadržaće dva kompakt diska i jedan DVD sa snimcima sa koncerata i video spotovima.

Bend "AC/DC" je 2003. uvršten u Kuću slavnih rokenrola.

Grupa "AC/DC" saopštila je danas da otkazuje nekoliko koncerata u SAD zbog bolesti pevača Brajana Džonsona koji je član grupe od 1980.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.