Kompani:“Predivna pobeda, ali tri boda su tri boda…“

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani:“Predivna pobeda, ali tri boda su tri boda…“

Belgijanac kaže da njegovi saigrači neće slaviti dok ne osvoje Premijerligu i veruje da je večerašnja utakmica važnija od one sa gradskim rivalima.

Vensan Kompani poziva svoje kolege iz Mančester Sitija na oprez posle velike pobede na 'Old Trafordu'.
Večeras Siti igrap rotiv Vulvsa u Liga kupu, iz tog kluba kažu da žele sve trofeje i da idu korak po korak.
'Građani' su trenutno 'mirni' na vrhu Premijerlige sa pet bodova više od najbližih pratilaca, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << skroz fokusirani mogu da uđu u večerašnji ne baš lak meč sa Vulverhemptonom.
Kapiten želi da podigne sve više trofeja i kaže da je to i cilj ekipe.
'U nedelju je bio dan kada se piše istorija, ali visoka pobeda nije bila naš glavni cilj. Najveći cilj nam je da postanemo šampioni i tada ćemo slaviti. Bio je to prelep dan i započeli smo novu istoriju, ali sve je bilo samo u tome da dođemo do sva tri boda. Utakmica sa Vulverhemptonom je možda i važnija od derbija', izjavio je Kompani.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.