Komisija zadužena za istragu o padu helikoptera utvrdila da je Srbija na dobrom putu

Izvor: Njuz.net, 06.Apr.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija zadužena za istragu o padu helikoptera utvrdila da je Srbija na dobrom putu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVučič najodgovorniji za to što nam toliko dobro ide

BEOGRAD, 06. april 2015, (Njuz) – Komisija koja je bila zadužena za otkrivanje okolnosti koje su dovele do pada helikoptera u Surčinu utvrdila je da se Srbija nalazi na dobrom putu, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.
– Pročitao sam izveštaje koje su sačinile obe komisije i mogu da potvrdim da u njima nema ništa spektakularno. Srbija nezadrživo ide ka Evropi, budžetski prihodi su veći od planiranih, standard >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << samo što nije porastao, a vlada ima veliki ugled u svetu. Kraće rečeno, baš nam dobro ide, rekao je Vučić.
Premijer je detaljno odgovarao na pitanja novinara koji su se interesovali za uzroke koji su doveli da nesreće u Surčinu.
- Šta je trebalo, da ne objavim ove podatke? Da li ste Vi normalni? Ja nisam želeo da izlazim u javnost sa njima, ali pritisak novinara i samozvanih političkih analitičara je trajao danima i bio je ovo jedini način da im argumentovano odgovorim Ako tražite nečiju političku odgovornost, onda slobodno recite da sam ja najodgovorniji što nam ovako dobro ide, spremno je odgovorio Vučić na pitanje novinara o udesu helikoptera.
Komisija je u zaključku svog izveštaja navela kako se nada da će ovi podaci konačno dati odgovor na pitanje koje su svi novinari postavljali prethodnih dana, a to je „ko je odgovoran za postavljanje Srbije na pravi put.“
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.