Kolege voditelji, PROFESIONALAC! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege voditelji, PROFESIONALAC! (VIDEO)

Pogledajte zašto je komentator s utakmice ruske Premijer lige hit na Internetu!

Koliko puta ste na Internetu "natrčali" na neki video voditelja u urnebesnoj situaciji? Bilo da padaju pred gostima ili "dožive nesreću" kada u studiju ugoste četvoronožne čovekove najbolje prijatelje, shvatate da njihov posao nije lak, ali da može itekako da razveseli običnog gledaoca.

Ovoj "riznici" je sad dodat i video komentatora s ruskog prvenstva Evgenija Evneviča, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najvljivao utakmicu CSKA, ne vodeći računa gde stoji. Kamerman je, čini se, dobro isplanirao poziciju...

Trebalo bi dodati da na stadionu, izgleda, ne rade prskalice, već šmrkovi, pošto je voditelj u sred rečenice bio zaliven! On je poput pravog profesionalca nastavio reportažu, a onda se desilo ovo:



Izvor: YouTube/Daily Mail Sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.