Kokain, ekstazi, kodein...

Izvor: Mondo, 19.Jun.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokain, ekstazi, kodein...

Objavljeni novi nalazi obdukcije glumice Keri Fišer

Princeza Leja nas je iznenadno napustila u decembru 2016. godine kada je navedeno da je umrla usled posledica srčanog udara.

Pre nekoliko dana američka štampa je objavila rezultate dodatnih analiza patologa u kojima stoji da je zvezda "Star Wars" franšize, preminula zbog poremećaja prilikom spavanja koji se zove "sleep apnea", prenosi "TMZ".

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << PREUZMITE JE!

U pitanju je čest poremećaj spavanja koji dovodi do toga da osoba ima više pauza u disanju dok spava i diše sporije.

Objavljeno je i da je otkriveno prisustvo narkotika, ali nije navedeno kojih. Sada jeste.

Keri Fišer je u trenutku smrti u organizmu imala kokain, mofijum, kodein (opijat koji se koristi u medicini kao analgetik i antidiuretik), oksidocin, a pronađeni su i tragovi ekstazija, saopšteno je iz Losanđeleske patološke kacelarije. Keri Fišer je imala jak srčani udar na letu do Los Anđelesa i preminula je 27. decembra.

Nije poznato da li su kokain i lekovi doprineli srčanom udaru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.