Koji fudbaler liči na Rodnija Trotera? (FOTO, KVIZ)

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji fudbaler liči na Rodnija Trotera? (FOTO, KVIZ)

"U ovo vreme sledeće godine..." Piter Krauč će biti bogatiji za 30.000 funti

Jedan od najvoljenijih britanskih sitkoma svih vremena serija "Mućke", nedavno je dobila pozorišni, a sada i "kraći", reklamni život.

U planu je snimanje televizijske reklame u kojoj će učestvovati javne ličnosti, one koje liče na dobro poznate junake iz Pekama. Dok se ne nađe novi Delboj, odnosno Deka Troter, upoznajte Rodnija!

Foto: YouTube/screenshot/Graham Norton Show
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U pitanju je fudbaler Piter Krauč, koji će igrati mladog trgovca s dve diplome u reklami. On će za pola dana snimanja u Londonu uzeti 30.000 funti.

Već je glumio Rodnija!

Piter Krauč je nedavno u jednoj emisiji otkrio da je na početku karijere, na nagovor tadašnjeg menadžera, pozirao za jedan časopis u kultnom "robinu rilajantu" kao Rodni. "Navijači su čak prepravili kultnu pesmu iz špice i pevali je na utakmicama"

Britanski mediji i dalje ne otkrivaju ko snima reklamu s dvojnicima Dejvida Džejsona i Nikolasa Lindhersta, i dodaju da će tajna biti otkrivena krajem godine.

Dok ne vidimo Delboja i Rodnija, testirajte svoje znanje!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.