Izvor: Njuz.net, 26.Avg.2017, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Budve otkrivena masovna grobnica roze flamingosa na naduvavanje

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBUDVA, 17. avgust 2017, (Njuz) – Crnogorska policija otkrila je nekoliko stotina izduvanih i probušenih roze flamingosa na naduvavanje u masovnoj grobnici nedaleko od Budve, javljaju lokalni mediji.
Ovim je donekle razrešena misterija šta se dešava sa roze flamingosima nakon turističke sezone. Očekuje se da će nakon septembra biti otkriveno još mnogo ovakvih masovnih grobnica širom popularnih turističkih destinacija u svetu.
Policija kaže kako je prizor koji su otkrili >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << bio užasan.

-Navikli smo da nakon turističke sezone nalazimo gomile turističkog otpada poput praznih bočica sa losionom za sunčanje, pašteta kojima je istekao rok i kutija Mljevenog Đetića, ali na ovako nešto još uvek nismo naišli. Mnoge kolege su zbog trauma morali da zatraže stručnu pomoć – kaže načelnik budvanske policije Mirko Lazojević.
Kako se saznaje, za počiniocima ovog zločina nad roze flamingosima se još uvek traga, ali su šanse da oni budu privedeni pravdi slabe jer su svi tragovi zločina pažljivo uklonjeni mirišljavim maramicama za ruke iz ribljih restorana.
Policija ne isključuje mogućnost da su napušteni i odbačeni flamingosi sami došli na ovo mesto da uginu na miru.
Prema nezvaničnim saznanjima, nadležni iznose pretpostavku da su roze flamingosi verovatno mislili da će biti u trendu i sledeće godine, ali svi znamo da to nije slučaj i da će se turisti vratiti uobičajenim životinjama na naduvavanje, “poput ajkula, krokodila i onih glupih delfina sa kojih uvek sklizneš.”
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.