Kod Adema me najviše privlači...

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Adema me najviše privlači...

Manekenka i fudbaler Torina zajedno su tri godine. Sofija kaže da su zaljubljeni kao na početku.

Sofija Milošević uživa u stabilnoj vezi sa Ademom Ljajićem.

"Adem ne voli da živi burno, pa ga ja doživljavam kao mirnu luku", otkriva lepotica.

Ona kaže da je fudbaler od početka znao s kim se upušta u vezu, pa da uglavnom ne reaguje na njene golišave fotografije na Instagramu.

Umesto Instagram aplikacije koristite novu

"I >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to je jedan od bitnih faktora uspešne veze, to što mi ne postavlja pravila. Sigurno to ne bih mogla da izdržim, jer sam rođeni buntovnik. Uzgred, Adem nema Instagram profil. Zapravo postoji neka fan stranica, pa novine prenose kako je on nešto napisao, ali je činjenica da nije prisutan na društvenim mrežama. Na neki čudan način, to mi je veoma seksi. Odbija me kad vidim muškarca koji se previše eksponira na Instagramu, a ne radi posao koji to iziskuje".

PODSETITE SE SOFIJINOG INTERVJUA ZA MONDO TV



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.