Ko voli Jelenu Rozgu u Beogradu?

Izvor: Mondo, 19.Nov.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko voli Jelenu Rozgu u Beogradu?

Hrvatska pevačica nastupila je u prepunom prestoničkom klubu, posvetivši veče devojkama, iako...

...je u publici bilo više muškaraca!

"Pa kao da sam došla na momačko veče!", primetila je Jelena Rozga, pre nego što je salu Kasine "zapalila" svojim "Cunamijem.

Poznato je da Rozga peva balade i pesme u kojima se više pronalazi nežniji pol, pa je čudno kako su beogradski momci "padali u sevdah" na "Ko me zove", "Roba sa greškom","Nirvana"...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Obožavam da dođem za Beograd, kada bih mogla sve bih vas izljubila", uzbuđeno je rekla, pa nastavila da peva.

Pre nego što je zakoračila na scenu, "uhvatili" smo Jelenu kako daje autograme. Iza scene je čekala devojčica od nekih desetak godina koja je došla u pratnji tate, kome se vidno spavalo. Ipak tata je strpljivo čekao kako bi njegova miljenica dobila autogram od Rozge.

"Samo da znate nikog nisam nikada čekao ovako kasno da mi se potpiše na papir, ali evo...sve za ćeru. Ako može i fotografija", rekao je nežni otac pevačici.

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.