Ko sve igra u nastavku Korena?

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko sve igra u nastavku "Korena"?

Hit serija dobiće nastavak, a evo koji će se glumci pojaviti u njemu!

Po knjizi Dobrice Ćosića "Koreni" snimljena je odlična TV serija, koju su ishvalili i publika, i kritika.

Gledaćemo i nastavak, "Vreme smrti"!

Ova priča obuhvata četiri dela – "Prerovo ide u rat" prati Katiće na pragu Velikog rata, "Suvoborska bitka" vodi nas u 1914. i razbijenu srpsku vojsku pod vođstvom generala Živojina Mišića, "Valjevska bolnica" donosi nam neverovatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << priče iz bolnice u kojoj su vojnici, izbeglice i zarobljenici "rame uz rame" pokošeni tifusom, dok "Izlazak" opisuje pad Beograda u austrougarske ruke i povlačenje srpske vojske kroz albanske planine.

Domaća štampa prenosi da se Katićima koje smo gledali u "Korenima" pridružuju novi glumci, a prva imena su Andrija Kuzmanović i Mirka Vasiljević.

Kuzmanoviću je namenjena uloga odraslog Adama, dok će Mirka igrati bolničarku Milenu, prenosi "Informer".

Andriju smo nedavno gledali u seriji "Jutro će promeniti sve", pogledajte video!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ko sve igra u nastavku "Korena"? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019

Hit serija dobiće nastavak, a evo koji će se glumci pojaviti u njemu!..Po knjizi Dobrice Ćosića "Koreni" snimljena je odlična TV serija, koju su ishvalili i publika, i kritika...Gledaćemo i nastavak, "Vreme smrti"!..Ova priča obuhvata četiri dela – "Prerovo ide u rat" prati Katiće na pragu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.