Ko će dočekati?!

Izvor: Mondo, 08.Jul.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će dočekati?!

"Američka horor priča" ulazi u šestu sezonu!

Foto: YouTube

Rajan Marfi i Bred Falčuk objavili su da će nova sezona njihove hit horor serije biti emitovana od 14. septembra na mreži FX.

Džesiku Leng NIKO ne može da zameni!

Serija koja je pomerila granice televizijskog horora do sada nam je donela pet sezona, odnosno priče o ukletoj kući, azilu za duševno obolele, vešticama, zabavnom parku i hotelu, a tvorci ODBIJAJU da otkriju gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će biti smeštena radnja šeste!

Gola Lady Gaga u seriji AHS

Za sada su objavili samo logo, šesticu koja izgleda i kao znak pitanja, mada prema nekim fanovima i kao nos iz kog nešto kaplje...

Foto: FX

Serija je poznata i po tome da isti glumci igraju u njoj iz sezone u sezonu, ali različite likove - za sada je poznato samo da će se vratiti Čejen Džekson, Lady Gaga i Anđela Baset.

Ko će dočekati sredinu septembra!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.