Ko bi mogao da zameni Mihu?

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi mogao da zameni Mihu?

Mediji na Apeninima već počeli da traže naslednika srpskom treneru. I Anćeloti u igri.

Fiorentina navodno na spisku kandidata za novog trenera ima tri imena.
Siniša Mihajlović je pod velikim pritiskom u poslednje vreme, što je kulminiralo sinoćnjim porazom od Juventusa u Torinu. 'Ljubičasti' su već opet mečeva bez pobede.
Mihajlović kaže da neće napuštati posao, iako baš dobro ne slaže sa navijačima, dok ga je klub podržavao u nekoliko prilika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org <<
Navodi iz Italije sugerišu da će Miha dobiti otkaz, a prvi među kandidatima je Delio Rosi, koji je ranije vodio Kataniju i Bolonju, a do ovog leta i Palermo.
Điđi Del Neri je takođe bez angažmana od prošle sezone, on je kandidat za svaki klub koji ostane bez trenera, a kao treći kormilar Fiorentine, pominje se Karlo Anćeloti.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.