Kluni zatvara festival u Sarajevu?

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluni zatvara festival u Sarajevu?

Mediji u Sarajevu prenose da bi u prestonicu BiH, navodno, trebalo da stigne i Džordž Kluni, koji bi mogao da zatvori ovogodišnju filmsku smotru
Džordž Kluni

SPEKULIŠE se da Anđelina Džoli nije jedino veliko ime iz Holivuda koje će obeležiti ovogodišnji „Sarajevo film festival“.
Tamošnji mediji prenose da bi u prestonicu BiH, navodno, trebalo da stigne i Džordž Kluni, koji bi mogao da zatvori ovogodišnju filmsku smotru.
Međutim, niko od organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << manifestacije nije mogao da potvrdi tu informaciju.
Kluni se trenutno nalazi na odmoru u Italiji sa svojom devojkom Stejsi Kibler, a u prilog pričama da će doći u Sarajevo govori i činjenica da je glumac veliki prijatelj slavnog para Anđeline Đoli i Breda Pita, koji su u Sarajevu uvek rado viđeni gosti.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.