Izvor: Blic, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluni neće na 'Oskara'

Kluni neće na 'Oskara'

Džordž Kluni nikada nije išao na dodelu 'Oskara', a kako stvari stoje neće ni ići. Po njemu statuica koja se dodeljuje svake godine i nema neku važnost, a još je gluplje ako dođete na ceremoniju a niste nominovani. 'Ako me ikada budu nominovali otićiću i umreti od dosade', izjavio je Kluni. Sasvim zanimljiv stav.

Nikol Kidman kao Koko Šanel

Nikol Kidman bi uskoro mogla da zaigra u filmu o Koko Šanel, a tumačila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi a koga drugog do slavnu dizajnerku. Nikole kaže da za nju nema bolje uloge jer je Šanelovim parfemima verna još od svoje četrnaeste godine. To se zove ljubav.

Robi Vilijams ponovo sam

Tek što je objavio da je zaljubljen do ušiju poznati britanski pevač Robi Vilijams ponovo je sam. Čovek se lepo zaljubio u Lizu Breš, a Liza čim je dobila priliku otkrila je sve poze u kojima Robi voli da vodi ljubav, jednom nedeljniku za 50.000 funti. I tako je veza pukla, a devojka je za mesec dana zabavljanja zaradila popriličnu platu. Valjda je izračunala šta joj se više isplati.

Eli Mikfirson osvaja Istok

Manekenka Eli Mekfirson krenula je u osvajanje Južne Amerike i Srednjeg Istoka. Glavno oružje veš. I to ne bilo kakav veš, već veš sa njenim potpisom. Eli je u Australiji kolekciju lansirala još pre 14 godina (početkom 90-ih), a kasnije je je proširila i na Veliku Britaniju, Novi Zeland i SAD. Opasna bivša manekenka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.