Klif Ričard je pedofil?!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klif Ričard je pedofil?!

Policija pretražuje dom britanskog muzičara Klifa Ričarda (73) u okviru istrage o seksualnom prestupu počinjenom osamdesetih godina prošlog veka nad licem mlađim od 16 godina

Foto: YouTube

Policija pretražuje kuću Klifa Ričarda nakon prijave da je tokom osamdesetih godina prošlog veka zlostavljao jednog dečaka.

Klif Ričard se trenutno ne nalazi u kući, ali je policija iz njegovog doma u Berkširu odnela nekoliko predmeta "važnih za istragu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prenosi Bi-Bi-Si.

Vest o istrazi potvrdio je portparol policije koji je dodao da je nalog za pretres pevačeve kuće dobijen nakon prijave za zlostavljenje maloletnika koja je nedavno podneta.

Ser Klif Ričard je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih britanskih muzičara - prodao je preko 20 miliona singlova i dva puta je predstavljao Veliku Britaniju na Pesmi Evrovizije.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Klif Ričard zlostavljao dječaka?

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2014

LONDON - Policija pretražuje dom britanskog muzičara Klifa Ričarda (73) u okviru istrage o seksualnom prestupu počinjenom osamdesetih godina prošlog vijeka nad licem mlađim od 16 godina...Policija pretražuje kuću Klifa Ričarda nakon prijave da je tokom osamdesetih godina prošlog veka zlostavljao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.