Izvor: Blic, 26.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kit Urban varao Nikol Kidman

Kit Urban varao Nikol Kidman

Posle samo šest meseci braka, Nikol Kidman je doživela pravi šok - ispostavilo se da ju je muž Kit Urban varao sa starletom Amandom Vajat. Da stvari budu još gore, brbljiva Amanda je novinarima potanko ispričala sve o svojoj vezi sa Kitom koja je počela još 2004. godine!

Problematični Urban se od oktobra nalazi na lečenju od alkoholizma u klinici 'Beti Ford', a Nikol je nekoliko puta izjavila da će biti pored svog muža sada kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu je pomoć najpotrebnija. Međutim, posle ispovesti Amande Vajat, Kidmanova će verovatno dobro razmisliti da li će Kitu i dalje pružati javnu podršku. Inače, Urban i dvadesettrogodišnja Amanda su se upoznali 2004. godine u Nešvilu, a kako ona tvrdi, nešto što je počelo kao seks za jednu noć pretvorilo se u ozbiljnu vezu.

- Žao mi je Nikol. Kit ju je varao sa mnom sve dok se njih dvoje nisu venčali. Upoznali smo se pre dve godine, popili smo nekoliko pića i završili u njegovoj kući. Vodili smo ljubav i on se mnogo trudio da me zadovolji. Stalno mi je pričao kako sam lepa, seksi, a na kraju mi je rekao da me voli. Bili smo skoro nerazdvojni sve do njegovog venčanja - ispričala je Amanda.

Po njenim rečima, pevač je stalno bio pijan ili drogiran.

- Viski je pio na litre, a uz alkohol je uzimao kokain, ekstazi, marihuanu... šta god vam padne na pamet. N pamtim da sam ga nekada videla treznog ili 'čistog'. Za vreme seksa nikada nismo koristili zaštitu, pitam se da li je slično radio i sa Nikol. Iznenada, u maju je prestao da me zove, a u junu se venčao sa Kidmanovom - zaključila je Vajatova.

A.N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.