Izvor: Blic, 10.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kit Ričards se oporavlja

Kit Ričards se oporavlja

Gitarista 'Rolingstonsa' Kit Ričards trenutno se oporavlja na Novom Zelandu nakon uspešne operacije na mozgu koja je obavljena u ponedeljak u bolnici 'Mersi Askot' u Oklendu, saopštio je juče njegov portparol.

Po njegovim rečima, Ričardsu je tokom operacije, koja je bila u potpunosti uspešna, izbušena rupa u lobanji kako bi se izvadili ugrušci krvi. Početak evropskog dela turneje 'Stonsa' je zbog Kitove hirurške intervencije (prouzrokovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << padom sa palme) odložen za jun, a Kit će se ostatku benda pridružiti 27. maja u Barseloni, tvrdi portparol slavnog muzičara. Inače, Ričardsu, kome su se pridružili i supruga Peti Hanson, kao i deca iz prvog braka, Marlon i Anđela, doktori su zabranili da napušta Novi Zeland sve dok mu oni ne daju dozvolu, jer se lekari plaše da bi pritisak u avionu mogao da ugrozi njegov oporavak.

A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.