Kimin muž: Molim te ne ostavljaj me!

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kimin muž: Molim te ne ostavljaj me!

Kris Hamfriz tek je dva meseca u braku sa starletom Kim Kardašijan a već je toliko "zaglibio" da mora da je moli kako bi sačuvao brak.

Kim Kardašijan je ljuta na supruga zbog toga što je stalno sarkastičan i previše izlazi u noćne provode i sprema se da ga ostavi bez ikakvog žaljenja.

- Kris se izvinio Kim više puta. Zna da je pogrešio i zamolio ju je da ga ne ostavlja. Bio je poprilično očajan i trebao je da kaže nešto dramatično da bi ona shvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je ozbiljan, izjavio je izvor, a prenosi Index.hr. Kris navodno oseća pritisak koji Kim stavlja na njega.

Kim Kardašijan na filmu

Oni su najpoznatija rijaliti porodica na svetu!

Barak Obama ne voli šou Kim Kardašijan!

- Kris neće više nikad da pogleda nijednu drugu ženu ako ona ostane uz njega. Zaista ga je potresla ideja da bi mogao da je izgubi, zaključio je izvor.

A OVDE pogledajte kako je starleta divljala po Las Vegasu.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ovo je jedna od najpoželjnijih guza! (FOTO)

Izvor: S media, 27.Okt.2011, 18:27

Kada vidite njenu guzu, jasno vam je zašto je ona najpoželjnija. Ako ste pomislili na Dženifer Lopez, grešite. Dobro, svi znamo da je njena pozadina besprekorna, ali ova joj je konkurencija. Istina da je nabacila koji kilogram, ali, pokušajte da joj nađete manu. Neki bi možda rekli i da je prevelika,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.