Kim Kradašijan se nada da će ostati trudna do kraja godine

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kradašijan se nada da će ostati trudna do kraja godine

Starleta Kim Kardašijan nada se da ostati trudna do kraja godine i da će sa svojim verenikom Krisom Hemfrijem dobiti bebu.

- Nadam se da će biti tako. Bilo bi lepo da to bude do kraja godine. Dobro, možda ne želim da dobijem bebu do kraja godine, ali bar da počnem da radim na tome da je dobijem. Nakon svadbe - rekla je Kim. Njen izabranik, košarkaš Kris Hemfri zaprosio ju je prošlog meseca i poklonio joj veoma vredan dijamantski prsten.

Iako je izjavila da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << volela da mu rodi šestoro dece, malo se predomislila kada je videla kako se njena rođena sestra Kortni trudi oko sina Mejson koji ima 18 meseci.

- Želim decu. Volela bih da imam četvoro. Počela sam sa šestoro pre nekoliko godina. Ali kada vidim kako je mopjoj sestri dok odgaja Mejsona, mislim da neću tako lako da se upustim u sve to - objasnila je Kim.

Povezane vesti: Nije znala da je trudna dok se nije porodila Trudnice koje vežbaju rađaju lakše bebe Leka će biti na porođaju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.