Kim Kardašijan dobila treće dete!

Izvor: Mondo, 16.Jan.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan dobila treće dete!

Kim i Kanije dobili bebu pomoću surogat majke

Kim Kardašijan (36) i Kanije Vest (40) postali su roditelji po treći put.

Na svet je došla ćerkica, teška tri i po kilograma.

"Kanije i ja smo presrećni što možemo da vas obavestimoo da je rođena naša lepa, zdrava beba. Neizmerno smo zahvalni surogat mami koja je omogućila da ostvarimo san i da nam najlepši poklon ikada", napisala je Kim Kardašijan na društvenim mrežama.

Par već ima četvorogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ćerku Nort i jednogodišnjeg sina Sejnta.

Zašto Ronaldo kupuje decu?

Starleta je u prethodnim trudnoćama imala više ozbiljnih zdravstvenih problema, pa su je lekari upozorili da bi još jedna trudnoća mogla da bude pogubna po nju.

Par je zbog toga angažovao surogat majku i platio joj uslugu 113.000 dolara.

Uskoro će stići i lepe vesti od sestara Kloi i Kajli koje su u drugom stanju, što nije promaklo ni tviterašima koji su pomislili da se porodila Kajli, a ne surogat majka.

Ovako su reagovali:

When everyone rumors Kylie is in labor and then suddenly Kim's baby is born #KimKardashian#KylieJenner#KUWTKpic.twitter.com/QQuFyjPtXt

— Richelle Woodley (@chellied25) January 16, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.