Izvor: Press, 20.Jul.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija izjavila da bi se poljubila sa Milicom Pavlović, a evo kako joj je ona UZVRATILA! (VIDEO)

Pevačici prijao ovaj kompliment.
Milica Pavlović, atraktivna brineta je pre nekoliko meseci snimila veliki hit sa Acom Lukasom pod nazivom "Kidaš me". Pevačica je ponosna na saradnju sa Lukasom i ne krije da je publika pesmu odlično prihvatila. 




Autor: E-Stock/Rajko


Milica svojim izgledom ne prestaje da zasenjuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pa svakodnevno dobija komplimente kako od fanova, tako i od prijatelja i kolega. 



Nedavno je odjeknula vest da je pobednica najgledanijeg rijalitija "Zadruge" Kristina Kija Kockar izjavila da bi rado trenutke nežnosti podelila upravo sa ovom atraktivnom pevačicom, a onda je Milica za kameru emisije "Premijera" rekla šta misli o ovome. 




Autor: RTV Pink


Kompliment jedne uspešne žene onoj drugoj naravno da prija. Kija je samo pokušala da zavara trag navalentim udvaračima koji se sada interesuju za nju, pa je tako rekla, ali naravno da mi prija - rekla je Milica. 




Autor: Printscreen Youtube


Pročitajte još: OVA ZADRUGARKA JE NAJVIŠE ZABAVILA MIRKU, a evo šta je glumica rekla o SLOBI I KIJI! (FOTO)



Ukoliko ste nešto od ovoga propustili, o svemu se više možete informisati klikom na video-snimak ispod teksta. 








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.